Vi Seniorer > Forum > Viseniorer.se > Frågor om webbplatsen > Hur kommentera foruminlägg?

Du hittar denna tråd på http://www.viseniorer.se/forum/f3t2379s1.html

* Hur kommentera foruminlägg?

Skrivet av anncajo 16 sep 2017 12:10
 
Fyttat till ny tråd om kommentarer från musiktråd.

Jag fattar inte hur man kan skriva något på respektive låt som lagts ut....? Hur gör man det? Där finns ju inga kommentarer så det verkar inte funka...??


--
anncajo
 
Skrivet av Bengt 16 sep 2017 12:42
 
Vårt forum är ett traditionellt diskussionsforum för internet - det är inte så som Facebook är med kommentarer i flera nivåer. I ett forum som detta finns ämnesspecifika trådar och i dessa finns "inlägg", bara på en nivå. Man skriver helt enkelt ett nytt inlägg för kommentarer av ett tidigare inlägg. Då är det förstås bra om läsarna begriper vilket inlägg man kommenterar.
Man kan gärna använda "citera", som ger ett citat av tidigare inlägget. Klicka då på knappen "citera" i överkanten av det inlägg som ska kommenteras, och skriv sedan din kommentar.
Man kan annars beskriva i ord vad man kommenterar, förstås, men ett citat är tydligare, det skiljer sig från övrig text.
I det aktuella fallet gällde det inlägg med inbäddat videoklipp, men citat-knappen går bra att använda även för sådana inlägg (videon upprepas dock inte utan det blir istället en länk till inlägget ifråga).

/Bengt

--
Admin på Vi Seniorer