Vi Seniorer > Forum > Viseniorer.se > Frågor om webbplatsen > Hur blir jag medlem på Vi Seniorer?

Du hittar denna tråd på http://www.viseniorer.se/forum/f3t8s1.html

* Hur blir jag medlem på Vi Seniorer?

Skrivet av Bengt 12 apr 2011 21:23
 
SVAR: Gå till "Skapa nytt konto" och fyll i det användarnamn du vill ha inom Vi Seniorer, det lösenord du vill logga in med samt din e-postadress och klicka på "Skicka".

Det måste vara en giltig och fungerande e-postadress och du får aldrig fylla i någon annans e-postadress (det är brottsligt). Detta är en rent administrativ e-postadress som aldrig lämnas ut till tredje part och aldrig kan bli synlig på webbplatsen. Använd då inte den typ av webbaserad mail som det ofta är problem med. Viktiga mail kan då hamna i en mapp "skräppost" eller liknande, något som inte har med Vi Seniorer att göra. (När du blivit medlem får du ange e-postadress för att visa övriga medlemmar, det kan vara samma eller en helt annan.)

Det användarnamn du önskar kanske redan är upptaget, i så fall kommer du tillbaka till "Skapa nytt konto", ändra då ditt önskade användarnamn till någonting annat.

När din anmälan kommer in till Vi Seniorer får du omdelbart ett automatiskt e-postmeddelande med en aktiveringskod (och länk) för att aktivera ditt konto. Vi håller hög säkerhet rakt igenom på den här webbplatsen.


--
Admin på Vi Seniorer