Vi Seniorer för 55 plus. Tips från Google: Guldmedlem slipper se denna annons!

Öppna
* Användarpanel

Användarnamn:

Lösenord:

Spara användarnamn

Bli medlem! Gratis »   Glömt lösenordet?

  Sök på Vi Seniorer

  Annonser o tips

* Testson har utsett det bästa strykjärnet 2020

Övriga artiklar:

Testson har utsett det bästa strykjärnet 2020

Den nystartade portalen inom produkttester, Testson.se har tidigare i år genomfört ett test av strykjärn. Tillsammans med sin testpanel har man jämfört och testat några av de mest populära strykjärnen på marknaden just nu. I urvalet har man både tagit hänsyn till strykjärnens popularitet och prisklass, för att på detta sätt kunna hitta strykjärn för alla plånböcker och smaker.

Den stora fördelen med att välja ett riktigt bra strykjärn är att man många gånger kan få ett snyggt resultat på nolltid. För den som har använt ett antal olika strykjärn så kan skillnaden i resultat och tid det tar att stryka variera något enormt mellan olika strykjärn.

Några av strykjärnen som finns med i testet är bland andra Tefal Ultimate Pure FV9845, Philips GC4563, Philips GC9615 och Electrolux EDB6150. Testpanelen bestod av fem personer inom olika åldrar, som alla hade olika behov när det kommer till önskade funktioner för strykjärnet. Det var en jämn kamp bland de olika strykjärnen men man lyckades till sist utse en vinnare i testet. Är du nyfiken på vilket strykjärn som vann? Läs hela testet av strykjärn på https://testson.se/strykjarn/. Där hittar du även lite generella tips som kan vara bra att ha med sig när man ska välja strykjärn.

 
/ av Michel Ostmann

 

* Frågor om sajten

Om du undrar över något på Vi Seniorer, läs först Vanliga frågor.

Under Hjälp o Info finns ett klickbart schema över sajtens medlemsaktiva sidor.

  Annonser

* Slumpat ordspråk

"Små grytor har också öron"

* Länktips

Vi Seniorer tar emot vissa länkvänner, se sidan "Länkar".