Vi Seniorer för 55 plus. Tips från Google: Guldmedlem slipper se denna annons!

Öppna
* Användarpanel

Användarnamn:

Lösenord:

Spara användarnamn

Bli medlem! Gratis »   Glömt lösenordet?

  Sök på Vi Seniorer

  Annonser o tips

* Välj med eftertanke 9 september!

Forum > Allmän diskussion > Samhällsfrågor > Välj med eftertanke 9 september!

Skriv ut
Visar inlägg 1 - 3 av 3.

Löst Den här tråden är markerad som löst.

Sidor: < [1]  >
Skrivet av Merute 8 aug 2018 13:44
  Skriv ut Direktlänk
Ingen bild

Merute

(Medlem)

Den politiska debatten ger inte osäkra väljare alltid den information som de behöver för att säkert veta vad en röst på ett visst parti betyder i konkret resultat. Frågor som är viktiga för oss äldre är inte lika viktiga för media och andra opinionsbildare. Kryssa därför en erfaren, klok och kunnig person när du lägger din valsedel.

I debatten lovas mer pengar till vård, skola, omsorg, polis, försvar, brandförsvar och annat som är samhällets uppgifter. Men hur man ska få många fler att vilja ha landsting, kommuner och staten som arbetsgivare berättar man väldigt lite om.

Jag har de senaste året erfarenhet av att vara patient i högspecialiserad vård. (Thoraxoperation, elkonvertering, abolitionsbehandling, kranskärlsröntgen, ultraljudsundersökning, EEF m.m.) Många läkare och sjuksköterskor kommer från andra länder och väldigt många undersköterskor har invandrat eller har invandrande föräldrar. Utan dess skulle vårdköerna bli mycket, mycket längre. Inom hemtjänsten och äldreomsorgen har ännu större andel av personalen invandrarbakgrund. Min slutsats är att vi behöver mer invandring för att får en trygg ålderdom. Om du vill få tillräcklig hjälp och vård inom rimlig tid på äldre dar så tänk dej för. Rösta inte på ett parti som vill stoppa eller kraftigt minska invandringen. Och gör du det- så skyll dej själv om du om ett antal år inte får den omsorg du behöver.


Jag har tagit ställning, jag gick med i Centerpartiet för två år sen och finns på valsedlar till Huddinge kommun och riksdag. Jag är 74 år, civilingenjör med lång erfarenhet av företagande, IT och mycket annan teknik, statliga myndigheter, upphandling, marknadsföring, försäljning och utbildning av vuxna. Jag står som nr 10 på kommunlistan och långt ner på samma lista som Annie Lööf. Det är s.k. icke valbar plats så jag behöver många personröster för att bli vald. Kryssa gärna mej om du gilla centerns politik. Föredrar du ett annat parti så kryssa en erfaren och klok gumma eller gubbe!


Klas Hamrin


--
KlasH
 
Skrivet av Inaktiverad 3466 8 aug 2018 19:52
  Skriv ut Direktlänk
Ingen bild

Inaktiverad 3466

Ska detta forum nu börja med partipolitisk propaganda och egen marknadsföring?
Jag hoppas att samtliga partier hålls utanför här på Forum!
MVH
Sven Nordén
 
Skrivet av Bengt 8 aug 2018 21:14
  Skriv ut Direktlänk
Avatar, Porträtt Bengt

Bengt

(Admin)

onsdag 8 augusti 2018, kl 19:52 skrev sven
Ska detta forum nu börja med partipolitisk propaganda och egen marknadsföring?
Jag hoppas att samtliga partier hålls utanför här på Forum!
MVH
Sven Nordén

Sven: Merute skrev sin uppfattning och sin partisympati. Detta är ett diskussionsforum. Forumet som sådant påstår inget och gör ingen propaganda, det är bara en teknisk lösning som möjliggör att skriva sin mening. Att som medlem skriva SIN uppfattning och SIN partisympati är faktiskt inget problem. Det som det kan vara problem med är spridning av myter, halvsanning och lögner i propagandasyfte, vanligtvis kopierat från andra sajter och särklassigt vanligast gällande fascistiska idéer.
Skriv gärna DIN uppfattning och DIN partisympati, det är inget problem med det (kom bara inte dragande med den sedvanliga propagandan om hur dåliga de som har "fel" hudnyans är osv.).

/Bengt--
Admin på Vi Seniorer
 

Sidor: < [1]  >

* Forumstatistik

Vi har 2062 trådar med 18280 inlägg. 401 (19%) av trådarna är markerade som lösta.

*Interna länkar

- Regler
- Rekommendationer
- Vanliga frågor
- Synpunkter.
OBS: Inga telefonnummer är tillåtna i det publika forumet.

  Annonser

 

* Länktips

Vi Seniorer tar emot vissa länkvänner, se sidan "Länkar".